Analýza možných foriem kooperácie mikro a malých podnikov v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Teoretické vymedzenie kooperácie. Vymedzenie konkrétnych foriem kooperácie: franšízing, klaster, družstvo, zväz (združenie, asociácia). Porovnanie jednotlivých kooperačných foriem v Slovenskej republike. Analýza jednotlivých foriem kooperačných väzieb vo vybraných podnikoch služieb v SR. Výsledky dotazníkového prieskumu.