Otvorenosť prináša dôveru - Hudec, Marián
Celoslovenská kampaň za samosprávu bez korupcie. Zverejňovanie investičných zámerov samospráv miest a obcí. Zvýšenie informovanosti prostredníctvom internetu, elektronických tabúľ a regionálnej televízie. Transparentnosť a otvorenosť samosprávy voči občanom.