Miesto marketingu v systéme Balanced Scorecard - Čentéšová, Katarína
Príspevok upozorňuje na bariéry v tradičných manažérskych systémoch. Čo je to Balanced Scorecard. Stanovenie si reálneho cieľa. Riadenie podnikovej stratégie.