Stratégie fungovania obchodných podnikov na zahraničných trhoch - Matušovičová, Monika, 1967-
Hlavné teórie stratégií internacionalizácie obchodných podnikov. Medzinárodné obchodné modely. Obchodný koncept medzinárodne úspešných podnikov.