Handicapy a model výpočtu pravdepodobnosti z kurzu - Rybanský, Ľubomír
Model prevodu známych kurzov na pravdepodobnosti. Porovnanie bodového rozpätia stanoveného stávkovou kanceláriou so skutočným výsledkom zápasu NBA. Pravdepodobnostný model.