Spoločenská zodpovednosť podniku - príležitosť alebo módny výstrelok? - Milecová, Miroslava
Corporate social responsibility (CSR), sociálna (spoločenská) zodpovednosť firiem. Aktivity v podniku v oblasti CSR ako hlavné konkurenčné faktory. Spoločenská zodpovednosť podniku, dlhodobý záväzok obojstrannej a prospešnej spolupráce medzi podnikom a partnerom. Prínosy CSR pre podnik.