Etický rozmer podnikania firiem s akcentom na oblasť dodržiavania etických štandardov farmaceutickými firmami pôsobiacimi na Slovensku - Zorkóciová, Otília, 1954-
Pohľad na úlohu etiky. Komplexná teória a konkretizácia nástrojov zabezpečenia dodržiavania etických štandardov podnikateľských subjektov pôsobiacich vo farmaceutickom priemysle.