Michal Dragan: Facebook - váš nový web - Bleyová, Dagmar
S Michalom Draganom v rozhovore o facebooku. Sociálne siete nielen pre osobnú komunikáciu. Kreatívne riešenia pre PR prezentáciu. Významný informačný kanál pre firmy. Uvítacia stránka firiem na Facebooku (landing page). Možnosti propagácie a funkcie Facebooku.