[Zahraničnoobchodné vzťahy EÚ s vybranými tretími krajinami (Rusko, Ukrajina, Čína, Brazília a Mexiko)] - Drieniková, Kristína, 1982-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá pozostáva zo 6 samostatných kapitol, ktoré sú doplnené vhodne zoradenými názornými tabuľkami, grafmi či príkladmi.