[Ekonomika a obchodná politika rozvojových krajín] - Kašťáková, Elena, 1974-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá pozostáva z deviatich kapitol a je zameraná na problematiku rozvojových krajín, ich postaveniu vo svetovom hospodárstve a zapájaniu sa do medzinárodného obchodu.