Zákon o strategických podnikoch z pohľadu medzinárodných investičných záväzkov Slovenskej republiky - Budjač, Milan
Analýza prijatého zákona o strategických podnikoch a poukázanie na jednotlivé jeho ustanovenia z pohľadu ich koherencie s medzinárodnými investičnými záväzkami Slovenskej republiky. Ohrozenia v spojení s inštitútom vyvlastnenia investícií a prevodom kapitálu, ktoré garantujú najmä platné bilaterálne investičné zmluvy. Otázky inkorporovania inštitútu konkurzu do návrhu zákona, ktorý sa javí ako správna cesta dosiahnutia cieľa zákona.