Meranie bilaterálneho obchodu v službách - Géciová, Marianna
Uzatvorenie Všeobecnej dohody o obchode so službami GATS (General Agreement on Trade with Services) na pôde Svetovej obchodnej organizácie WTO (1995) je jedným z najdôležitejších úspechov Uruguajského kola rokovaní. Index reštrikcií obchodu so službami (STRI) - projekt spustený Obchodnou Komisiou v júni 2007 a jeho význam.