Fenomén kreativních průmyslů jako nová příležitost růstu globální ekonomiky - Römerová, Eva
Vymedzenie pojmu kreatívny priemysel. Prístup Európskej únie k tomuto odvetví. Prínos kreatívneho priemyslu ako pre európsku tak i globálnu ekonomiku.