Mozgový doping: superzamestnanec za akúkoľvek cenu - Mišún, Juraj, 1978-
Ovplyvňovanie kognitívnych schopností ľudí prostredníctvom liekov. Mozgový doping a fluidná inteligencia. Cieľové skupiny ľudí u ktorých je potrebný zvýšený výkon. Zneužívanie farmaceutických prípravkov. Zaujímavý biznis a jeho negatívne účinky. Prieskumy z USA, západnej Európy a situácia na Slovensku.