Zahraničnoobchodná politika Ruskej federácie - Dorokhov, Denys
Hlavné charakteristiky zahraničného obchodu Ruska od roku 1991. Harmonizácia ruskej zahraničnoobchodnej politiky so zásadami WTO. Komoditná a teritoriálna štruktúra zahraničnoobchodnej činnosti. Obchod so zbraňami - samostatná a významná časť obchodnej politiky Ruska. Ruská federácia ako člen hospodárskych zoskupení.