Aktuální otázky evropského bankovního a finančního práva - Bauerová, Jaroslava
Európsky inštitút pre verejnú správu (European Institute of Public Administration, EIPA) a aktuálne otázky bankovníctva "EU Banking and Financial Law: Adopting New Regulatory a Supervisory Rules". Zmeny a krízové riešenia v podnikaní bánk.