Súčasný stav a dynamika rozvoja ekonomiky Ruskej federácie - Glavatskich, Maria
Ekonomika Ruskej federácie ako tranzitívna trhová ekonomika, ktorá je založená na exporte nerastných surovín. Bohaté skúsenosti v technologicky náročných odvetviach. Prvé miesto vo svete z hľadiska potenciálu prírodných zdrojov. Súčasný stav a dynamika rozvoja ekonomiky Ruskej federácie.