Klient středem zájmu - pokaždé jinak - Lhotská, Kateřina
Problematika spoznávania a získavania nových klientov v poisťovníctve. Oslovenie klienta v správny čas. Aktivity súvisiace so získavaním informácií o klientovi. Modely spoločného využívania interných a externých sietí.