Vývoj vzájomných vzťahov EÚ a Indie v 21. storočí - Grešš, Martin, 1978-
India ako strategický partner Európskej únie. Hlavné dokumenty, ktoré riešia vzájomnú spoluprácu Európskej únie a Indie v 21. storočí - Spoločný akčný plán a Strategický dokument pre Indiu na roky 2007 – 2013. Spolupráca na základe Spoločného akčného plánu. Charakteristika Strategického dokumentu pre Indiu na roky 2007 - 2013. Prehľad summitov EÚ a Indie.