Klienti nechtějí žádná kouzla, ale férový přístup - Chuchvalcová, Jana
So šéfom spoločnosti GfK Czech, Ondrejom Tomasom, v rozhovore o potrebných zmenách v marketingu niektorých finančných inštitúcií v ČR a ich prístupe ku klientom. Možnosti využitia sociálnych sietí v prospech finančného sektora.