Ruská federácia a energetická bezpečnosť - Greššová, Mária
Všeobecne o energetickej bezpečnosti. Základné aspekty energetickej bezpečnosti Ruskej federácie. Zákony o priamych zahraničných investíciách v ruskom energetickom sektore. Energetická stratégia Ruskej federácie do roku 2020. Hlavné princípy energetickej politiky Ruskej federácie. Bezpečnostné implikácie ruskej energetickej politiky.