Stavební spoření: omezení, nebo zastavení? - Šedivý, Jiří
Zmeny a ich dopad v systéme stavebného sporenia v ČR. Novela zákona o stavebnom sporení a Asociácia českých stavebných sporiteľní (AČSS). Atraktivita a inovácia produktov stavebného sporenia. Podpora stavebného sporenia v susedných štátoch.