Managing employees' performance in conditions of Slovak economy - Vaďurová, Zuzana
Význam riadenia výkonu zamestnancov. Teoretický základ výskumu. Cranfieldov projekt a základná charakteristika skúmaného súboru dát. Analýza riadenia výkonu aplikovaná v slovenských organizáciách. Analýza aplikácie vplyvu riadenia výkonu na obchodné výsledky. Zhrnutie výsledkov výskumu.