Bankovní záruky a jejich revize - Rollová, Zuzana
Stručný prehľad ustanovení nových pravidiel predložených Medzinárodnou obchodnou komorou (ICC) v podobe revidovaných Pravidiel pre záruky vyplatiteľné na požiadanie (Uniform Rules for Demand Guarantee, URDG).