Sekundárne pramene európskeho práva - Kapronczai, Ivana
Sekundárne pramene európskeho práva ako jednostranné legislatívne akty orgánov Spoločenstiev, ktorých platnosť je odvodená od pôvodných konštitučných zmlúv. Charakteristika jednotlivých druhov sekundárnych prameňov európskeho práva: nariadenia (regulations), smernice (directives), rozhodnutia (decisions), odporúčania (recomendations) a stanoviská (opinions), akty zmiešanej povahy.