Faktoring - alternatívne financovanie v období krízy - Jančíková, Eva, 1960-
Definícia faktoringu. Druhy faktoringu: regresný a bezregresný faktoring, tuzemský a medzinárodný faktoring, otvorený a skrytý faktoring. Služby faktoringu: financovanie klienta, správa pohľadávok, inkaso pohľadávok. Náklady na faktoring. Priebeh faktoringovej operácie. Výhody faktoringu.