Možnosti škôl pri utváraní základov prevencie kriminality (2). účinné formy opatrení a postavenie pedagóga - Danek, Ján
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o preblematike kriminality školopovinnej mládeže. Negatívne činy na školách a reakcie pedagógov. Kvalita života, osobná a kolektívna bezpečnosť. Prevencia, výchova a vytváranie optimálnych podmienok v školskom prostredí.