Daňová asignácia - Minárová, Eva
Poukázanie podielu zaplatenej dane - daňová asignácia - predstavuje formu stimulácie podnikateľských subjektov s cieľom podieľať sa na tvorbe zdrojov a financovaní verejnoprospešných potrieb. Možnosť poukázať podiel zaplatenej dane sa od svojho vzniku vyvíja a mení. Zmeny v oblasti daňovej asignácie.