Daňový bonus u zamestnancov - Mintál, Ján
Základné podmienky a pravidlá uplatňovania daňového bonusu. Suma daňového bonusu. Priebežné uplatňovanie daňového bonusu. Postup uplatňovania daňového bonusu u zamestnávateľa. Potrebné doklady.