Transfer inovácií špecializovaný elektronický časopis zameraný na vedecko-technické výstupy grantových a podnikových inovačných stratégií
Vedecko-technické výstupy grantových a podnikových inovačných stratégií. Transfer modernej technológie, postupy inovačného procesu a realizácia inovácií. Využitie tejto možnosti je vhodné pre rozmermi malú a vysoko otvorenú ekonomiku akou je slovenská.