Migrácia študentov v Európe: súťaž o ľudský kapitál - Baláž, Vladimír
Súťaž a globálne zdroje talentov. Hlavné trendy v migrácii vysokoškolských študentov. Výskumná vzorka, charakter a zdroje údajov. Výskumné hypotézy a základné zistenia. Model štrukturálnych rovníc.