<The> quality of life in European cities as seen by the citizens and measured by the European urban audit - Trutzel, Klaus
Stručne o článku. Mestský audit - koncept a pokrytie. Analýza mestského auditu - príklady výsledkov. Vnímanie Európskej únie - koncept a pokrytie. Vnímanie Európskej únie - niektoré porovnateľné výsledky. Snahy korelácie vnímania a fakty. Vplyv geografickej lokácie.