Vybavovanie sťažností v školách a školských zariadeniach - Tužinský, Ľuboš
Problematika vybavovania sťažností na školách. Prevencia a včasné riešenie problémov. Účinnosť zákona č. 9/2010 Z.z. o sťažnostiach. Základné postupy a povinné náležitosti v procese vybavovania sťažností na školách.