Micro data analysis of internet use in Europe - Wirthmann, Albrecht
Ciele analýzy. Európsky prehľad využívania informačných a komunikačných technológií v domácnostiach a individuálne. Príprava databázy. Variabilné podklady. Modelovanie intenzity využitia internetu ako funkcie socio-ekonomických variabilných podkladov. Analýza mikrodát. Používatelia internetu. Frekvencia kopírovania filmov a hudby.