Proces harmonizácie daní v Európskej únii - Lipková, Beata
Proces harmonizácie v oblasti nepriameho zdaňovania v Európskej únii. Proces harmonizácie dane z pridanej hodnoty. Sadzby DPH uplatňované členskými štátmi EÚ k 1. januáru 2009. Harmonizácia spotrebných daní. Možnosti harmonizácie v oblasti priameho zdaňovania.