Úrazy žiakov a zamestnancov školy - význam prevencie znalosti znižujú pravdepodobnosť výskytu - Vince, Imrich
Úrazovosť žiakov, študentov a zamestnancov škôl a školských zariadení pri výkone svojich povinností. Správny postup pri výskyte a likvidácii úrazov. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci ako aj zabezpečovanie informácií, vzdelávania a organizácie práce.