Kultúrne odlišnosti a proces ohodnocovania - Littvová, Veronika
Presúvanie podnikateľskej činnosti za hranice. Ohodnocovanie majetku a multikultúrna výchova. Tri druhy multikultúrnosti. Medzinárodné ohodnocovanie - história a hlavné motívy vzniku medzinárodných štandardov. Rada pre medzinárodné ohodnocovacie štandardy (IVSC). Subjekty IVSC a členstvo v IVSC. Medzinárodné ohodnocovacie štandardy.