Interkultúrne osobitosti obchodných rokovaní v poistnej praxi - Littvová, Zuzana
Vzťah poistného sprostredkovateľa k obchodným partnerom. Východiská zahraničných obchodných rokovaní. Skutočnosti vplývajúce na priebeh obchodného rokovania. Príprava na zahraničné obchodné rokovanie. Základné zásady zahraničných obchodných rokovaní. Obchodné rokovania medzi poistným sprostredkovateľom a obchodným partnerom. Rozdelenie krajín podľa špecifík obchodných rokovaní.