Purchasing power parity in CEE and post-war former Yugoslav States - Sonora, Robert J.
Osmoro tranzitívnych krajín z bývalej Juhoslávie a strednej Európy. Proces konvergencie a postupného prechodu do Európskej únie v rokoch 1994-2006. Chorvátsko, Macedónsko, Srbsko a Slovinsko ako štáty bývalej Juhoslávie, Česko, Maďarsko, Poľsko a Slovensko ako štáty strednej Európy.