Umožňuje veľmi presné cielenie - Harminc, Miloš
Facebook, sociálna sieť, a jeho stručná charakteristika. Vysoká koncentrácia denných užívateľov (až 63 percent) tejto sociálnej siete. Hlavná cieľová skupina tejto siete a čas strávený na Facebooku. Internet ako komunikačný kanál. Budovanie vlastnej databázy ľudí pre zadávateľov reklamy na Facebooku. Klientské stránky.