Komparácia právnej úpravy duševného vlastníctva na pôde Svetovej obchodnej organizácie a na území Slovenskej republiky - Martyniv, Halina
Dohoda o obchodných aspektoch práv duševného vlastníctva Svetovej obchodnej organizácie – TRIPS (Trade related intellectual property rights). Otázky, ktoré rieši TRIPS. Sedem hlavných kategórií duševného vlastníctva. Právne akty Európskeho spoločenstva, ktoré upravujú autorské práva. Právne predpisy, ktoré regulujú duševné vlastníctvo na území Slovenskej republiky.