Funkcie ekonomického vzdelávania na vysokých školách - Novák, Jaromír, 1978-
Funkcie výučby ekonomických predmetov. Charakteristika školskej sústavy SR. Ciele a úlohy ekonomickej výchovy a vzdelávania na vysokých školách.