Zdaňovanie autorských honorárov - Oravcová, Martina
Definícia autora podľa zákona č. 618/2003 Z. z. o autorskom práve a právach súvisiacich s autorským právom v znení neskorších predpisov. Predmet autorského práva. Zaradenie príjmu autora v zákone o dani z príjmov. Platenie poistného. Zdanenie príjmu autora. Zdanenie príjmu zo zahraničia. Praktické príklady.