Zásady rozpočtového hospodárenia obce - Veverková, Ingrid
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o zásadách rozpočtového hospodárenia obce. Pravidlá zostavovania rozpočtového procesu. Schvaľovanie rozpočtu. Problémy v aplikačnej praxi obcí.