Bankovní franchisa - dobrý sluha, špatný pán - Vosoba, Pavel
Reakcia bánk na zrútenie finančného trhu. Banková franšíza, alebo outsourcing predaja a obsluhy. Pravidlá franšízy. Výhody bankovej franšízy.