Robotika na ceste vzostupu - Klacková, Martina
Diskusia s poprednými osobnosťami vo svete robotiky na tému "Budúcnosť robotiky" v rámci konania svetového veľtrhu AUTOMATICA 2010 v Mníchove. IFR - International Federation of Robotics (Medzinárodná federácia pre robotiku).