Držať kurz nálad a výkonov zamestnancov v období recesie, alebo meranie efektivity riadenia ľudských zdrojov - Uriga, Ján
Nápor na efektivitu riadenia firiem neustáva, čo v kontexte ľudských zdrojov upozorňuje na správnosť nastavenia systémov výkonnosti (odmeňovania) a morálky. Prečo je potrebné merať HR výkonnosť cez kľúčové ukazovatele výkonnosti (KPI). KPI systém musí mať atribúty humanizmu. Efektívne KPI alebo žiadne.