Vzťah medzinárodného a európskeho práva - Mráz, Stanislav
Medzinárodné právo. Formálne pramene medzinárodného práva - medzinárodná zmluva a medzinárodná obyčaj. Právo Európskych spoločenstiev. Sústava medzinárodných zmlúv, ktoré sú nástrojom medzinárodného verejného práva ako základ komplexu práva Európskych spoločenstiev. Prednosť práva Európskej únie.