Správa o hospodárení škôl a školských zariadení - Bulková, Gabriela
Správa o hospodárení škôl a školských zariadení za rok 2009. Finančné prostriedky. Prostriedky zo štátneho rozpočtu, mimorozpočtové prostriedky. Štruktúra poskytnutých finančných prostriedkov z RK MŠ SR v roku 2009. Vyčerpané finančné prostriedky. Prostriedky štátneho rozpočtu na rôzne účely v školstve.