Ergonómia v priemysle - Dulina, Ľuboslav
Ergonómia ako vedný odbor, ktorý komplexne rieši činnosť človeka a jeho väzby s prostredím. Prístup zamestnávateľov k tejto problematike v čase hospodárskej krízy. Aktivity Slovenskej ergonomickej spoločnosti. Právne predpisy Európskej únie a slovenská legislatíva.